Register
A password will be e-mailed to you.

Om Fotopedia

Fotopedia ble startet som bloggen «Fototriks & Fotohobby» i Oktober 2013. Det har vært et jevnt tilsig av følgere og brukere under hele perioden fra 2013 og frem til nå, og det var derfor på tide å gjøre litt mer ut av konseptet.

Siden skiftet navn i Januar 2017, og heter nå Fotopedia.no. Ideen er den samme, samle fotorelatert materiale, lage enkle og lettfattelige artikler og videoer rundt emnene foto, Lightroom og Photoshop. Siden er også bygget ut med diskusjonsforum, kjøp og salg annonser + mye mer. Ønsket er å lage en samlingsplass for hobbyfotografer, hvor mottoet skal være «fotoglede for alle».

På sidene til Fotopedia vil det også samles nyttige artikler og nyheter fra hele verden, spennende fotografer, teknikker, prosjekter og temaer som kan tilføre kunnskap og inspirasjon.

Intensjonen er ikke å erstatte eller konkurrere mot de fantastiske fagsidene som allerede finnes, men heller tilføre noe, kanskje fylle noen hull, og gi leserne og følgerne nyttig informasjon og nyheter. På Fotopedia vil du selvfølgelig finne diskusjonforum og bruktmarked, og dette er selvsagt til gratis benyttelse for dere som vil bruke tilbudene.

Av og til vil det også kjøres konkurranser, kanskje med litt annerledes tilnærming i forhold til temaer, teknikk og hva man faktisk fotograferer med. Terskelen skal være lav, og det er fotogleden som skal stå i fokus. Dette gjelder uansett hva du fotograferer med! Mellomformat, speilrefleks, telefon etc.

I tillegg til alt gratismaterialet som legges på sidene, vil det også bli mulighet for et betalt medlemskap hvor det legges ut mer avanserte teknikker innen foto, etterbehandling og spesialeffekter.